Evropski šampioni na izvol'te 1Foto: Wikipedia

Ko sutra u 09.30 završi na tribinama beogradskog Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ duplo će profitirati.

Em će na delu videti najbolje što ima srpski vaterpolo u ovom trenutku, to jest osvajače svih mogućih zlatnih medalja na najvećim takmičenjima poslednjih nekoliko godina, em će sebi prisustvovanjem test meču „plavih delfina“ i Sjedinjenih Američkih Država, u predigri Evropskog prvenstva, obezbediti povlastice u korišćenju pomenutog plivališta.

„Ceo događaj biće upotpunjen revijalnom utakmicom reprezentacija Srbije i SAD. Ulaz za navijače biće slobodan, a svi posetioci koji dođu i podrže srpske vaterpoliste, na poklon će dobiti besplatnu ulaznicu za bazen koju će moći da iskoriste do kraja jula“, odlučio je Vaterpolo savez Srbije u nameri da selektoru Dejanu Saviću i njegovim izabranicima priredi ispraćaj kakav zaista zaslužuju aktuelni olimpijski šampioni i vladari Starog kontinenta.

A najtrofejniji sportski tim naše zemlje na EP u Barseloni (od 16. do 28. jula) ide u kompletnom sastavu, sa jasnom ambicijom da u vrlo ujednačenoj konkurenciji odbrani primat i produži niz od tri vezana penjanja na vrh pobedničkog postolja.

I, ma koliko oguglali na ignorisanje javnosti pre euforičnih dočeka i proslava trofeja, Filipović, Mandić, Prlainović, Ćuk, Mitrović i ostali verovatno bi voleli da osete pravu podršku u domovini pre španskih duela sa Rumunijom (ponedeljak, 16. jul), Rusijom (sreda, 18. jul) i Slovačkom (petak, 20. jul), u borbi po grupama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari