Crvena zvezda zvanično saopštila da neće igrati derbi ukoliko Jovanović bude sudija: Ako smo zvanično najveći onda zahtevamo i takav tretman

Ostavite komentar


  1. Izgleda prilično groteskno kad Terzić podmeće jadnom Tozi da umesto njega rešava probleme sa FSS nastale zbog Terzinog sina.

  2. Ako ste najveci onda treba da ste i najskromniji a ne da vam se stalno cine usluge

  3. Tozo, ne baljezgaj, nego lepo pozovi Vučka i reci mu da nam on izabere sudiju.Najbolje da nam sudi… Niko Tozo. Derbi se neće ni igrati.Vama do fudbala, a ljudi ginu li ginu.

  4. Zvezdaš sam, ali ako ipak dođe do promene sudije to je definitivan kraj već uveliko posrnulog srpskog fudbala! Klub koji se smatra najvećim ne bavi se sudijama, nego igrom, a ta igra baš i nije neka u ovoj sezoni. Možda zbog toga i treba alibi?

  5. Ja sam Zvezdaš više od 60 godina, i mislim da je sramota šta rade ovi iz Zvezde,imaju lošeg trenera i lošu ekipu pa im sada sve smeta najbolje da Mijailović i Terzić sami određuju ko će im suditi,Bruka i sramota.

  6. Trebalo je zvanično pre početka prvenstva da izdate saopštenje da ne želite Jovanovića da vam sudi .Sad je prošao voz i morate da igrate ili 3:0 službeni rezultat

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.