FK Dinamo: Spremamo se za povratak u Super ligu Srbije 1Foto: V. Ristić (Arhiva)

„Uprkos što smo ispali iz Super lige Srbije učinićemo napore da konsolidujemo klub i ekipu i izborimo povratak tamo gde i zaslužujemo da se takmičimo jer to naš grad i navijači zaslužuju“, navodi se u saopštenju za javnost Upravnog odbora Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja.

U saopštenju se još jednom podseća na neadekvatan odnos gradskih vlasti prema finansiranju kluba, kao i činjenica da je klub veći deo sezone igrao na gostujućem terenu u Surdulici.
Upravni odbor iznosi i primedbe na račun FSS koji je funkcionerima u prvom redu predsedniku i treneru Draganu Antiću u više navrata izrekao enormne novčane kazne, koje su dodatno otežale ionako rovitu finansijsku situaciju.
Poslednja suspenzija Antiću od 15 meseci zabrane obavljanja svih funkcija u klubu kao novčani iznos od milion dinara, a sve kako se kaže zbog izjava u medijima, bez prava na odbranu, stavlja se na teret Disciplinskoj komisiji FSS i njenom predsedniku.
Upravni odbor iznosi zahvalnost Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći i podršci, najavljujući konsolidaciju za start priprema za takmičenje u Prvoj ligi Srbije, očekujući podršku navijača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari