Formiran novi Upravni odbor KK Crvena zvezda 1Foto: KK Crvena zvezda

„KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak veliko pojačanje – novi Upravni odbor kluba u kome se nalaze ugledni privrednici i poslovni ljudi, i na prvom mestu veliki Zvezdaši“, navodi se u saopštenju kluba. Prvi sastanak novoformiranog UO kojim su predsedavali predsednik i potpredsednik Dušan Milosavljević i Saša Vlaisavljević održan je u četvrtak u Beogradu. […]

„KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak veliko pojačanje – novi Upravni odbor kluba u kome se nalaze ugledni privrednici i poslovni ljudi, i na prvom mestu veliki Zvezdaši“, navodi se u saopštenju kluba.

Prvi sastanak novoformiranog UO kojim su predsedavali predsednik i potpredsednik Dušan Milosavljević i Saša Vlaisavljević održan je u četvrtak u Beogradu.

„Novi sastav Upravnog odbora broji 21. člana uključujući predsednika i potpredsednika, a u ovom sazivu ovog tela nalaze se brojni uspešni poslovni ljudi i Zvezdaši: Dušan Milosavljević, Saša Vlaisavljević, Darko Marinković, Igor Biga, Srdjan Stefanović, Miljan Baćović, Kristijan Popović, Filip Volšek, Nikola Tošković, Čedo Božović, Nikola Sebić, Ilija Šetka, Predrag Ćurčić, Toma Sarić, Ljubiša Bulajić, Vladimir Ilić, Branko Stanojević, Djordje Marović, Simo Carević, Dragan Ninković i Aleksandar Kostić“, naveo je klub.

Zvezda je saopštila i da će novi upravni odbor biti „vrlo važan za funkiocnisanje kluba“, i da će ovo telo „finansijski pomagati klubu u skaldu sa svojim mogućnostima“.

U saopštenju se dodaje i da će se Upravni odbor „sastajati jednom mesečno“, ali da će „kao i do sada svakodnevno učestvovati u životu i radu kluba“.

„KK Crvena zvezda želi puno uspeha našem novom Upravnom odboru u narednom periodu, jer samo zajedno možemo da ostvarimo zacrtane ciljeve i održimo naš klub na visokom nivou koji je postao standard“, stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari