FSS reagovao na izjavu Nemanje Vidića: „Javnost da se zapita zašto baš sad ove teme“

Ostavite komentar


  1. Čim su počeli sa latinskim poslovicama znači da je Nemanja Vidić rekao istinu! Ništa nisu demantovali već samo pokušavaju da napadaju legendu našeg i evropskog fudbala!

  2. Ovo je, pretpostavljam, pisao neki strucnjak ili tim strucnjaka iz FSS, ipak ne cusmo da li su Vidic i Poledica nesto slagali. Izgleda da nisu. A od tih strucnjaka ne cusmo ni na otvorenim sednicama, a ni danas kolika su primanja, ako slucajno nisu takva kako Vidic i Poledica kazu. A to kakvi su strucnjaci u FSS zajedno sa trenerom videli smo u Kataru. A za informisanje javnosti nije potrebno znanje, vec transparentnost. Bolje da se niste ni oglasavali, niko vam nista ne veruje.

  3. Objasnjenje vrlo „strucno“,kao da ga je pisala vladajuca partija…pa dokle vise?u predsednistvu sede vecina clanova koji samo „klimaju glavama“ i odobravaju vec unapred donete odlike…plasirali se jesmo na EP,ali kako cemo tamo proci ?isto kao u Kataru ? I opet ce biti isto pravdanje kao i uvek…

  4. Pa, kakav je to demanti…?
    Ŝta nije tačno…?
    Kolika je Piksojeva plata…?
    Niŝta ne rekoše a tvrde da nije tačmo…
    Na kojo se argumemt pozivaju…?

  5. Tako je, zašto baš sad ove teme? Sad kad Srbija ogromnim koracima (tigra) grabi napred, kad se sprema na izbore da opet da glas rukovodstvu, kad se sprema da sa pivcem gleda televiziju večeras, našli se neki bivši fudbaleri da nam sole pamet. Predstvaljaju Jedinstvo Ub, a osim toga nisu ni školovani… A pogledajte nas, mi i latinski pričamo, a možemo i sve da vam objasnimo o tim navodnik troškovima. To što srpski slabo znamo, malo ko će primetiti. Ali za računovodstvene knjige, verujte nam, mi smo tata mate.

  6. Podrška Nemanji, verujem u njegovo viđenje stvari jer mislim da je čovek visokog moralnog kvaliteta.

  7. A koje to kvalifikacije i visoke škole imaju Džajić i Nedimović pa ovako bestidno napadate Vidića. To vaše visoko obrazovanje gospodo iz fss je jad i beda koja pokazuje pravo stanje u našem fudbalu.

  8. Kod nas je uzrečica, a sto sad, istinu pricati je uvek vreme. Vecina Gradjana bi ukinula fudbal na neko vreme kao i politiku jer je prljava i toliko se muva i toliko neradnika je tu da zive od nase muke. PARAZITI.

  9. FSS i Terzic u saopstenju sve su napisali samo najvaznine jeli Vidicevo ISTINA ili nije. To ne pominju kriju ko zmija noge. Ja ih pitam sto su 2 godine cutali, sto po potpisivanju Ugovora s Pixijem nisu izasli i saopstili: Pixi sa bratijom kostace nas 16 miliona EURa ?!

  10. А што не сада???? Овај који је писао одговор легенди Видићу, треба да се стиди сваке написане речи!!! Зашто се аутор овог одговора није запитао зашто је владајућа странка баш сада користила мито и дели паре средњошколцима, пензионерима???? Срамота за аутора, ако уопште чланови и симпатизери владајуће странке и непоменика знају шта је срамота!!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.