FSS ukazao čast Vranjancima koji će biti domaćini Finala Kupa Srbije u Futsalu 1Priznanje klubu i navijačima / Foto: V. Ristić Danas

Finalna utakmica Kupa Srbije u Futsalu biće odigrana 21. aprila Sportskoj hali u Vranju što je najveće priznanje Klubu malog fudbala u Vranju koji postoji od 2005.godine, a u prošloj sezoni je igrao plej – off prvenstva.

-Očekujem da naš klub bude jedan od finalista Kupa i da pred domaćom publikom osvojimo jedan od trofeja u sve popularnijem futsal takmičenju – navodi za portal Danasa Goraj Jović, trener KMF Vranje.

U četvrtfinalu Kup takmičenja Vranjanci će na svom parketu ugostiti ekipu Bečeja, sa kojom se sastaju u subotu u redovnom prvenstvenom kolu Prve Futsal lige Srbije.

Organizacija kluba, podrška gradske uprave, skromno ali redovno izmirivanje svih ugovornih obaveza prema igračima odlika su najboljeg sportskog kolektiva u Gradu Vranju u prošloj godini.

-Samtram da se na ovaj način naš klub pozicionira za uzornog domaćina, pa u narednom periodu s pravom očekujemo i da ugostimo reprezentaciju Srbije i unekoj od utakmica i verujem da će to prepoznati ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, a sve sa ciljem dalje popularizacije malog fudbala koji na jugu Srbije beleži svoju ekspanziju – navodi Jović.

Utakmice KMF u Vranju iz kola u kolo prati u proseku od 500 do 1.500 navijača, po čemu se apsolutni rekorderi u poslednjih nekoliko sezona u Prvoj Futsal ligi Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari