Koromana zasvrbeli prsti: Sramota da Piksi uzme tolike pare u zemlji u kojoj se klupski fudbal gasi

Ostavite komentar


  1. Što je najgore (po Piksija), ovo rečeno je sve tačno od prve do poslednje reči.

  2. Koromanu , selektor Srbije nas je odveo na svetsko i evropsko prvenstvo i osvojio ligu nacije B. Normalno je da ima i platu i bonuse. A to sto si ti kriticar svega – nemoj misliti da ce te Djilas postaviti na neko bitno mesto. Tebe nece

  3. Vidic nebi trebao da komentarise i postavlja pitanje o nicemu sta ima veze sa reprenzetacijom jer je on napustio reprenz.i nije hteo vise da ima bilo kakve veze sa njom. To je Nemanja Vidic.

  4. Zasto je bitno kolika je Piksijeva plata u zemlji „siromasnih“? Da li bi razlika koju Piksi nije zaradio otisla siromasnima? Da li je bitno da se reprezentacija plasira na dva velika takmicenja na kojima nismo bili 20 god? Poklonite se Piksiju i …platite. Izgleda da se racunalo da nema sanse da covek uspe pa ni pare nece biti problem. Dusebriznici neka zavrnu rukave i spasu fudbal koji se gasi..i neka kazu koliko to kosta ako uspeju. Toliko.

  5. Koronarne skini kapu Piksiji i kao igračku l kao selektoru Svetsko I evropsko malo li je.Ti se baviš politikom i nemoj pticsati o sportu na takav. Način.

  6. Ognjene dao si jakom listu pricu nesramoti sebe i prijatelje rodbinu ako se vec nisu odrekli pataj list ima 1127 primeraka tiraza dnevno

  7. Covek ne moze ljudima u Srbiji ugoditi!!!
    Sram da vas bude do jednog sto pljujete piksija… covek ispunio to sto je obecao !!! a sigurno je mogao drugde za vece pare !!! Sram vas bilo !!!

  8. Jao lesinara sad miniraju Piksija a gde su bili do sad…..
    Kako vas nije sramota toliku ljubomoru imati.

  9. Sa ovako glupim narodom ovde moze da radi ko sta i kako hoce.Rade covek radi svoj posao,objektivno i realno komentarise nasu reprezentaciju.Ako nesto nije dobro a to svi vidimo pa valjda je u redu da to neko i kaze.Mi se jesmo kvalifikovali ne euro ali jedva i to u ovakvoj grupi sa jako losom igrom.Od Portugala nismo odigrali dobru utakmicu a to je po meni jako dug period.

  10. Stojković kao Nikola Tesla izmislio fudbal pa zato ima toliku platu.kad bi se za*ebavali.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.