Zvezda pokušava da osposobi povređene igrače pred duel sa Partizanom, kapitena leči i „Beogradska veštica“ 1Marijana Kovačević. Foto: Peđa Milosavljević/ STARSPORT

 

Fudbaleri Crvene zvezde Aleksandar Dragović, Vladimir Lučić i Uroš Spajić povredili su se na meču 22. kola Superlige protiv TSC u Bačkoj Topoli i još uvek je neizvesno da li će biti u sastavu na predstojećem derbiju sa Partizanom.

Po svemu sudeći, trener Vladan Milojević neće moći da računa na Lučića, dok će nastup Spajića i Dragovića biti neizvestan sve do petka, kada crveno-beli imati poslednji trening pred duel sa crno-belima.

Kako tvrdi Telegraf, Zvezda čini sve da osposobi dvojicu centralnih bekova za najvažniji duel u sezoni, pa je u lečenje kapitena Dragovića uključena i čuvena doktorka Marijana Kovačević.

„Beogradska veštica“, kako je doktorku Kovačević nazvao vlasnik bukureštanske Steaue Điđi Bekali, postala je poznata širom sveta jer je uspevala da neverovatnom brzinom izleči teške povrede mišića najpoznatijih fudbalskih zvezda.

Ipak, najveći „uspeh“ ostvarila je tokom prošlogodišnjeg Australijen opena, kada je pomogla Novaku Đokoviću da se tokom turnira izbori sa povredom trbušnog zida, a potom i da osvoji trofej na prvom grend slemu u sezoni.

Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu 9. marta (17.00) na stadionu „Rajko Mitić“, a ishod ove utakmice mogao bi da odluči i ko će na kraju prvenstva biti na prvom mestu na tabeli Superlige.

Trenutno, Partizan se nalazi na prvom mestu sa 59 bodova, dok aktuelni šampion posle 23 odigrana kola ima samo bod manje od crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari