Neverovatne scene na finalu Superkupa Saudijske Arabije: Navijač išibao fudbalera Al Itihada (VIDEO) 1Sergej Milinković-Savić. Foto: EPA-EFE/STR

Fudbaleri Al Hilala, saudijskog kluba za koji nastupaju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, pobedili su u finalu Superkupa ove zemlje Al Itihad sa 4:1, a duel je obeležio incident u kojem je po završetku utakmice jedan gledalac bičem udario igrača osvajača trofeja Abderazaka Hamdalu.

Strelac jednog od golova je prišao tribinama i tom prilikom je ušao u verbalni sukob sa jednim gledaocem koji je bio obučen u tradicionalnu arapsku nošnju.

Marokanski fudbaler je navijača polio vodom, a ovaj je izvadio bič i počeo da udara Hamdalu, koji je u šoku primio dva udarca, a potom se zaleteo da preskoči ogradu i obračuna se sa napadačem.

I ostali fudbaleri Al Hilala pritekli su u pomoć svom saigraču, ali su teži incident sprečili redari, koji su razdvojili sukobljene strane.

Al Hilal je vodeći tim na tabeli šampionata Saudijske Arabije, igraće u polufinalu Lige šampiona Azije, a na ovom meču nastupio je bez povređenih Nejmara i Mitrovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari