Fudbaler Zvezde Pankov: Sram nas bilo

Ostavite komentar


  1. Veliki treneru gde je igra, gde je zalaganje, pas igra za vas je misaona imenica, igrači vam rade šta ko hoće, bazirali ste igru na Marinu i pametan trener zaustavi Marina i poraz je zagarantovan. Prošlu utakmicu vas je Inđija nadigrala u svim elementima igre i kad ste videli da ćete izgubiti utakmicu sledi otimačina, a ovo danas je bumerang. Čestitam Savi Miloševiću i igračima Partizana na pobedi.

  2. Bez obzira na sve viđeno,Terza će napisati saopštenje o bezobzirnoj otimačini,zaveri protiv Srbije i svega srpskog,jer je nemoguće da miljenica izgubi na domaćem terenu od nekog domaćeg kluba,a sudija će,najverovatnije dobiti suspenziju,iako je dota navlačio u korist miljenice,ali više se nije moglo.

  3. zvezda igra meko mlitavo i bezidejno .mora da ima organizatora igre i srcano na svaku loptu se gine ako hoces da pobedis ovi sadasni igraci su kao balerine tu je bio bolji partizan i pobedio sasvim zasluzeno zna je sta hoce zvezda bez ideja celo ovo jesenje prvenstvo

  4. Zvazdine rmpalije od 2 metra i 1oo kilograma ne mogu da sastave 2 tačna dodavanja lopte akamoli da istrče svih 90 minuta. U timu imaju pola bivših igrača kruševačkog Napretka!

  5. Da nije Borjana Zvezda nikad nebi bila ovde gde je.A igra zvezfe je nula. Zvezdu sam voleo volim i volecu. Pod hitno stvarajte Zvezdu do 1992. Ali izgleda ovaj novcani uspeh bice za pojedince a kad odu zvezda u dugu 65miliona evra.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.