Fudbaleri Srbije stigli u Beograd: Kako su "orlovi" dočekani na aerodromu "Nikola Tesla"? (FOTO) 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Većina fudbalera Srbije koji su bili deo reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru stigli su danas u Beograd.

Sa aerodroma „Nikola Tesla“ otišli su 15. novembra kao ekipa, a vraćaju se dvadesetak dana kasnije kao razbijena banda, pojedinačno i u grupama.

Ispred izlaza u aerodromsku zgrade dočekala ih je grupica navijača, sa kojima su se slikali Sergej i Vanja Milinković-Savić i Dušan Vlahović.

Ostali igrači i selektor Stojković, samo su mahnuli okupljenima i ušli u autobus koji ih je prevezao do trening centra reprzentacije u Novoj Pazovi.

U Srbiju su danas doputovali kapiten Dušan Tadić, Filip Kostić, Saša Lukić, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Sergej i Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić i Srđan Babić.

Naši fudbaleri poraženi su u petak od reprezentacije Švajcarske rezultatom 2:3 i time okončali svoje učešće na Mundijalu.

Ta utakmica bila je puna preokreta i tenzija na terenu među igračima.

Pre toga, naša selekcija je poražena od Brazila u prvom meču, a zatim je remizirala sa selekcijom Kameruna.

Sa dva poraza i jednim remijem, selekcija Srbije završila je na poslednjem mestu u grupi, sa svega jednim osvojenim bodom.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je ranije da ne ide u Pariz već da dolazi u Beograd i najavio je obraćanje za ponedeljak, 5. decembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari