Fudbaleri Radnika danas igraju u Surdulici protiv kruševačkog Napretka 1Trener Radnika, Dušan Đorđević/Foto: FK Radnik

Fudbaleri Radnika danas, od 17 sati, igraju u Surdulici protiv kruševačkog Napretka utakmicu 23. kola Linglong Super lige Srbije.

Trener Radnika, Dušan Đorđević, pred prvu utakmicu nove polusezone na domaćem terenu kaže da je njegova ekipa dobro započela drugi deo prvenstva pobedom u prošlom kolu, u Subotici protiv Spartaka, što je značajno i zbog osvojenih bodova i zbog samopouzdanja igrača.

„Pobedom u prethodnom kolu smo se uverili da smo jedan deo posla dobro uradili u pripremnom periodu i da imamo čemu da se nadamo. Napredak je izuzetno kavalitetan protivnik, ima vrhunske pojedince i sigurno je da nas čeka teška utakmica. Svaki nam je bod zlata vredan“, ističe Đorđević.

Surdulički klub je u prošlom kolu, na gostovanju, savladao Spartak iz Subotice rezultatom 0:2, dok su Kruševljani poraženi od Vojvodine u Novom Sadu sa 0:1.

Radnik trenutno zauzima 13. poziciju na superligaškoj tabeli sa tri boda manje i utakmicom manje od Spartaka i Mladosti, dok je Napredak deli peto mesto sa ekipama Voždovca i Proletera, takođe uz utakmicu manje.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari