Fudbaleri Srbije igraju protiv Irske na početku kvalifikacija za SP 2022. 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto © (Arhiva)

Utakmicom protiv Irske u Beogradu fudbalska reprezentacija Srbije počeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, saopšteno je danas.

Prvu utakmicu u kvalifikacionoj Grupi A, Srbija će igrati 24. marta u Beogradu, a tri dana kasnije će biti domaćini evropskom šampionu Portugalu. Poslednju utakmicu u ciklusu kvalifikacija u martu, Srbija će igrati na gostujućem terenu protiv Azerbejdžana, 30. marta.

Srbija će 4. septembra igrati na svom terenu protiv Luksemburga, a tri dana kasnije gostovaće u Irskoj. Fudbaleri Srbije će 9. oktobra igrati na gostujućem terenu protiv Luksemburga, tri dana kasnije ugostiće Azerbejdžan, a kvalifikacije će završiti 14. novembra, na gostujućem terenu protiv Portugala.

Evropska fudbalska unija (Uefa) pozvala je domaćina Svetskog prvenstva da se priključi Grupi A, pa će Srbija odigrati i dve utakmice protiv Katara, koje neće biti takmičarskog karaktera.

Utakmice sa domaćinom Mundijala na programu su 1. septembra u Kataru i 11. novembra u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari