Futsal: Beograđani slavili u Vranju pred 2.500 navijača 1Priznanje klubu i navijačima / Foto: V. Ristić Danas

U majstorici polufinala plej offa u Futsalu ekipa aktuelnog šampiona Srbije večeras je u Vranju sa 5:0 (2:0) savladala domaću ekipu i sasvim zasluženo se plasirala u finale. Sjajna atmosfera u Sportskoj hali u Vranju gde je utakmici prisustvovalo oko 2.500 navijača.

Od početka do kraja ekipa FON-a u Vranju je odigrala sasvim profesionalno, taktički zrelo i tehnički precizno, što se ne može reći za domaću ekipu u kojoj je najbolji bio golman Milan Tasić, koji je sprečio da domaća ekipa doživi možda i mnogo teži poraz.

Golove za ekipu FON-a postigli su Lazić u osmom, Aleksić u desetom, Petrašević u dvadeset trećem i dvadeset šestom i Pavlović u trideseto osmom minutu utakmice.

Publika je ovacijama ispratila sa terena Igora Stankovića „Žiketa“ koji se večeras oprostio od resa KMF Vranje, čime je završio svoju fudbalsku karijeru u ovom klubu.

Meč je pratilo rekordnih 2.500 navijača u Sportskoj hali u Vranju koji su na kraju velikim aplauzom pozdravili i gostujući ekipu FON-a koja će u finalu braniti šampionsku titulu iz prethodne sezone.

Domaća ekipa KMF Vranje drugu godinu za redom zaustavljena je u polufinalu plej offa prvenstva, što je pokazatelj kontinuiranog i kvalitetnog rada u ovom sportskom kolektivu u Vranju.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari