Gabrijel Žezus ponuđen Real Madridu 1Foto: EPA-EFE/ PETER POWELL

Gabrijel Žezus ponuđen je Real Madridu, navodi Kadena Ser.

Napadač Mančester sitija je uvideo kako se njegova uloga u timu smanjila, a talentovani Brazilac je još više pogođen dolaskom Halanda.

Ova činjenica je značila da Žezusovi agenti traže izlaz iz ne tako blistave situacije, a postalo je poznato da su kontaktirali Real Madrid, ali i Atletiko, koji su odmah rekao „ne“ njegovom potencijalnom dolasku, navodi Kadena Ser.

Real Madrid ne vidi ništa loše u mogućnost da angažuje Gabrijela Žezusa, koji je već bio interesantan timu sa „Santijagu Bernabeu“ pre nego što ga je Siti potpisao.

Madriđani trenutno pažljivo prate sve što se dešava sa Gabrijelom Žezusom na tržištu, iako bi pre njegovog eventualnog dolaska trebalo da iz kluba odu Luka Jović i Marijano Dijaz, bilo na pozajmicu, bilo u vidu transfera.

Čelnici evropskog fudbalskog šampiona se nadaju da ih transfer dokazanog napadača ne bi mnogo skupo koštao budući da mu je ostala još samo jedna godina ugovora sa šampionom Engleske.

Žezus ispunjava profil igrača koji Real Madrid traži kako bi pojačao napad, a poznato je da Brazilac izuzetno ceni stratega „kraljevića“ Karla Anćelotija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari