Gaćinović: U Nišu da nastavimo sa pobedama 1Foto: FK Novi Pazar

Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da očekuje da njegova ekipa protiv Radničkog u Nišu, u meču šestog kola Super lige Srbije, nastavi sa dobrim rezultatima.

Novi Pazar je nakon tri startna poraza, savladao Partizan i TSC, pa duel sa Nišlijama dočekuje na osmom mestu na tabeli, sa četiri boda, ali i utakmicom više od rivala.

“Trenirao sam Nišlije i poznajem tu sredinu. Imaju kvalitet i organizovan su klub, ali smo mi u dobrom ritmu, dobili smo Partizan i TSC, zbog čega sam optimista, kao i uvek”, poručio je Gaćinović.

Na klupi Radničkog je Tomislav Sivić koji je sa Novim Pazarom uspeo da izbori opstanak u elitnom rangu prošle sezone pa ih i pored velikog broja promena u igračkom kadru odlično poznaje.

“Ne verujem da će to biti presudno, odlučiće trenutni fokus i veća želja za pobedom. Sivića znam iz Subotice i o njemu imam visoko mišljenje. Poštujem ga kao trenera i čoveka, ranije smo često pričali i pili kafu”, dodao je Gaćinović.

On zbog bolesti sigurno neće moći da računa na Igora Maksimovića, dok je nastup još nekolicine igrača pod znakom pitanja.

Utakmica šestog kola Super lige Srbije Radnički – Novi Pazar igra se na Čairu od 18 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari