Gedraitis zadovoljan defanzivnom partijom Zvezde u Milanu: Morali smo da se vadimo za poraz od Asvela 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Rokas Gedraitis rekao je posle meča 21. kola Evrolige, u kojem je njegov tim pobedio Armani (76:62), da je trijumf u Milanu veoma važan zbog poraza od Asvela u prethodnom kolu.

Košarkaš Crvene zvezde Rokas Gedraitis rekao je posle meča 21. kola Evrolige u kojem je njegov tim pobedio Armani u Milanu (76:62) da je trijumf u Milanu veoma važan zbog poraza uod Asvela u prethodnom kolu.

Bili smo spremni, pre svega u odbrani. Posle poraza od Asvela, bilo je potrebno da pokažemo reakciju na gostovanju. Mislim da smo svi uradili sjajan posao. Čestitam celoj ekipi, zaslužili smo trijumf večeras – rekao je Litvanac.

On je dodao da je na početku drugog poluvremena pala koncentracija igračima Zvezde, ali da su brzo povratili kontrolu nad utakmicom.

Uvek moramo popraviti neke stvari. Znali smo na poluvremenu da će pokazati reakciju i da će se pokušati vratiti. Oni su Milano, boriće se do kraja. Mi smo dobro odgovorili i na kraju smo došli do pobede – izjavio je Gedraitis, koji je sa 22 poena bio najefikasniji igrač meča u Milanu.

U sledećem kolu Evrolige košarkaši Crvene zvezde u četvrtak 18. januara dočekuju Baskoniju (19.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari