Goran Trobok: Stigli na naplatu nedomaćinsko poslovanje, pogrešni potezi, dovođenje podobnih... 1.foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bivši poznati igrač Partizana s knedlom u grlu priča o ćorskokaku u kom je „parni valjak“.

„Slušam prozivke „Zašto čute Partizanove legende?“; ja ne spadam u njih, ali nisam ni prošao kroz klub, pa da nemam potrebu, pravo i, konačno, obavezu da komentarišem ono što svi vide. I ne ćutim, kada me pozovu kontaktiraju mediji. Navijačima još poznatiji Đorđe Tomić okupljao je poslednje dve godine nas bivše fudbalre i trenere, za koje zna da žele sve najbolje klubu, a ne traže ništa za svoj groš od njega.

Sabrali smo se oko zajedničke želje da zaustavimo dalje propadanje jedne velike institucije, neformalno i spontano se sastajali, većali oko rešenja… I na žalost, naivno poverovali da su promene moguće legitimnim putem. Suprotno „ekipi“ zagovornika upada u klub i ostajanja u prostorijama sve dok ne padnu ostavke, većina je izabrala regualarno pojavljivanje na klupskoj Skupštini, sa konkretnim planovima oporavka i kadrovskim rešenjima za sve važnije funkcije.

Međutim, ta informacija je procurela, a sadašnja uprava je preko noći i tajno, izgovarajući se na pandemiju korona virusa, sazvala sednicu i produžila sebi mandat. Posle toga su stvari splasle“, kaže za Danas čovek sa šest godina staža na crno-beloj strani Topčiderskog brda, pa objašnjava da i u ovom slučaju svako zašto ima svoje zato.

„Nedomaćinsko poslovanje, pogrešni potezi, dovođenje podobnih… morali su kad-tad stići na naplatu. Možda još pre dve, tri godine, kada sam ja očekivao, jer je odavno jasno kuda ide ovakav Partizan. Stanje je predugo nepodnošljivo i neodrživo, a i kada jednog dana dođe kraj ovoj agoniji ne znam šta će ostati. I odakle početi, jer Omladinska škola ne privređuje kao što je nekada, stadion i Sportski centar su pod hipotekom, priča se o dugu od 60.000.000 evra…. Ne znam šta da mislim, a bojim se da smo mi sa strane sve više nemoćni da zaustavimo ovaj sunovrat – upozorava Trobok.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari