Goran Bogdanović: Kozmetičke promene u FKP mazanje očiju navijačima 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Nekadašnji fudbaler Partizana i potpisnik proglasa „Apel za slobodan Partizan“ Goran Bogdanović zahvalio se danas navijačima Partizana na svim pozivima i podršci koju su dobili potpisnici proglasa.

„Pre svega, želim da se navijačima Partizana zahvalim za sve pozive i podršku koju smo dobili. Preko 25.000 potpisnika Apela za spas Partizana u samo nekoliko dana! Nismo mogli ni da pretpostavimo da će podrška biti ovako velika i da će imati ovakav odjek. Zaista je fantastično osetiti tu energiju i zajedništvo, jer je to ono što je oduvek krasilo Partizan. Možda smo predugo čekali sa ovakvom akcijom, ali se pokazalo da i fudbalski klub ima navijače, uprkos tome što se u klubu ponašaju kao da nas nema“, izjavio je Bogdanović.

Proglas pod nazivom „Apel za slobodan Partizan“ potpisalo je 79 bivših igrača, trenera i sportskih radnika Partizana. Oni traže neopozive ostavke svih rukovodećih organa kluba, uključujući i potvrdu ostavke predsednika, ostavku generalnog direktora, ostavke članova Upravnog odbora i raspuštanje sadašnjeg saziva Skupštine i ostavke svakog od 41 predstavnika.

„Vidim da i oni koji vode Partizan ne sede skrštenih ruku, iako je i njima jasno da su im dani odbrojani i da su dosadili i Bogu i ljudima. Te kozmetičke promene koje trenutno sprovode su potez očajnika i ne predstavljaju ništa više do puke farse i ponovno mazanje očiju navijačima, samo da bi isti ljudi nastavili i dalje da gospodare klubom. Naš Apel je zahtev za suštinskim promenama i od tih zahteva nećemo odustati“, dodao je Bogdanović.

Bogdanović je osam sezona nosio dres Partizana, i za prvi tim je odigrao 384 utakmice u svim takmičenjima.

„Ovom prilikom pozivam sve partizanovce da nastave sa podrškom i da budu spremni da se još aktivnije uključe u borbu za promene, da zajedno učinimo sve što je potrebno da oslobodimo naš Partizan. Samo tako će Partizan ponovo postati klub kakav smo znali i kakav navijači zaslužuju!“, rekao je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari