Navijači Partizana najavili blokadu centra Beograda: Zakazan protest protiv uprave kluba 1Foto: Nikola Gligic/Starsport.rs

Debakl Partizana protiv Nordsjelanda u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu Konferencija (5:0) bio je samo još jedan znak za Grobare koji već dugo pokušavaju da oteraju upravu svog kluba.

Već su pred početak sezone najavili da neće biti prisutni na južnoj tribini tokom domaćih mečeva, te da će samo prisustvovati gostujućim utakmicama, piše Nova.rs.

Sada su najavili novi protest protiv uprave koji će organizovati 31. avgusta, u četvrtak od 18 časova na Terazijama.

Grobari su izneli i saopštenje koje prenosimo u celosti.

„Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala, Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži!

Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsgrjelanda u Beogradu.

Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je“, piše u saopštenju „grobara“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari