Holand stigao pred početak priprema Zvezde 1Foto: Kk Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde okupljaju se 25. avgusta a novom treneru Vladimiru Jovanoviću će se od prvoga dana na raspolaganje staviti Džon Holand. Američki bek sleteo je u Beograd i kada prođe detaljne lekarske preglede, ukoliko svi nalazi budu u najboljem redu, priključiće se timu.

Amerikanac je sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao jednogodišnji ugovor, posle izvanredne sezone sa Bursom koja igrala finale Evrokupa, a pre toga je sa velikim uspehom nastupao i za Uniks iz Kazanja.

„Imao sam vremena da se odmorim tokom leta, iako sam igrao i košarku u Portoriku, ali odmarao sam pre i posle toga. Imaju puno plaža, lepih mesta za odmor na ostrvu. Vrlo sam uzbuđen, spreman sam, jedva čekam da počnemo”, rekao je Džon Holand za klupski sajt. “Moja očekivanja su da uvek pobeđujemo i to je sve na šta sam fokusiran. Verujem da imamo odličan tim, koji može da dogura daleko. Tako da jedva čekam”.

Pre nego što je krenuo za Beograd Džon Holand se informisao o svemu kod igrača koji su ostavili dubok trag na Malom Kalemegdanu.

“O Crvenoj zvezdi znam puno, pratio sam Evroligu prethodnih sezona i igrao je, znam dosta momaka koji su bili ovde i ostavili veliki trag. Sa nekima sam, poput Bilija Berona i Nejta Voltersa, i razgovarao. Drugačije je kada vidiš te igrače kako igraju košarku i svakako se radujem početku i saradnji sa timom. Biće vrlo zabavno”, rekao je Holand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari