Holins upitan za Olimpijakos 1foto: Abaliga.com

Košarkaši Crvene zvezde uveliko se pripremaju za naredni evroligaški meč sa Olimpijakosom koji je na programu sutra od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“. Iako je kadrovska situacija daleko bolja u odnosu na uvodna dva meseca u sezoni, postoji mogućnost da crveno-beli neće moći da računaju na Ostina Holinsa.

Prema rečima Dejana Radonjića, trenera Crvene zvezde, Ostin Holins se oseća loše praktično od poslednjeg susreta sa Cibonom u okviru ABA lige.

„Vajt neće biti u timu. Od meča sa Cibonom Holins nije trenirao, imao je povišenu temperaturu, osetio malaksalost… Nema koronu, ali ne znamo da li će biti spreman da bude u timu. Ostali momci su tu, nadam se da ćemo imati neku bolju informaciju sutra, ali teško“, poručio je trener Radonjić, napomenuvši da se Eron Vajt neće „skinuti“ ni za duel sa Olimpijakosom.

Amerikanac je na gostovanju Zenitu debitovao na zvaničnom meču u dresu Zvezde, nakon što je 11. septembra doživeo tešku povredu ruke na prijateljskom meču sa Panatinaikosom. Vajt, potom, nije bio u sastavu za duel sa Cibonom, a neće ga biti ni na meču sa atinskim velikanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari