Humanitarna utakmica u subotu u Užicu 1

U subotu 15. aprila od 18 časova na Gradskom stadionu u Užicu biće održana humanitarna utakmica na kojoj će zaigrati fudbalski asovi, a sav prihod od ulaznica namenjen je za kupovinu ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Pored ranije potvrđenih igrača i trenera Milovana Rajevca i Radovana Ćurčića, fudbalskom spektaklu pridružili su se i bivši igrači Vojvodine i Partizana Miodrag Pantelić i Damir Čakar, kao i legendarni Dževad Prekazi i Slobodan Krčmarević i Miloš Đelmaš! Navijači će sa tribina imati priliku da pozdrave i ljude koji su kroz decenije ispisivali stranice istorije FK Sloboda iz Užica, kao što su Milovan Đorić, Željko Berić, braća Čančarević, Hajrudin Rovčanin, kao i fristajl fudbalera Nikolu Miloševića, koji je svoje neverovatno umeće pokazao u televizijskom programu “Ja imam talenat”. Specijalno za ovu priliku aktiviran je i humanitarni SMS broj 3331 za sve operatere, na koji je potrebno poslati bilo koji karakter za donaciju od 100 dinara.

Učešće na ovom velikom fudbalskom spektaklu već su potvrdili naši proslavljeni treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, koji će biti selektori timova na terenu, a na poziciji kapitena biće asovi Zoran Njeguš i Ljubinko Drulović. Ovo je jedinstvena prilika da u istoj postavi zajedno igraju velikani fudbala Radiša Ilić, Lane Jovanović, Milivoj Vitakić, Damir Kahriman, Darko Belojević, Filip Kasalica, Milojko Pivljaković, Ivica Jaraković i mnogi drugi.

Organizatori meča uz Jovana Simića i EXIT fondaciju su Grad Užice, udruženje Roditelj i humanitarni aktivista i heroj akcije “Bitka za bebe” Zoran Milovanović, a cilj ove neobične utakmice je da okupi sve ljude dobre volje koji veruju da zajedničkim snagama možemo učiniti svet boljim mestom.

Ulaznice za ovu fudbalsku senzaciju mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa, u knjižarama „Vulkan“ širom Srbije, u Užicu u kafeu „Gradska“, restoranu „Ćira“, na trafikama „Bodeal“ i „Sport Kafe“, na Zlatiboru u kafeu „Mont“, kao i na blagajnama Gradskog stadiona na dan utakmice. Cena ulaznica je 200 dinara za Zapad i Istok i 100 dinara za Jug .

Ova utakmica svojevrsni je nastavak prošlogodišnjeg fudbalskog spektakla “Asovi za decu”, kada je u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije i NURDOR-a, na stadionu Partizana i u direktnom prenosu na Prvoj srpskoj televiziji, zajednički prikupljeno preko 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari