Bane Ivanović postaje potpredsednik FSS zajedno sa zemljakom Branislavom Nedimovićem, ako podrži kandidaturu Dragana Džajića 1foto:StarSport

Iznenađenje ili ne, tek, Branislav Ivanoviće je rešio da se probudi iz „fudbalske hibernacije“ vođen idejama Dragana Džajića, kandidata za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Nekadašnjem asu Čelsija, Zenita, moskovske Lokomotive, svojevremeno se nije svidelo pisanje medija u Srbiji o njegovom fudbalskom delovanju, pa je prema njima zauzeo arogantan stav i postao nedostupan i nedodirljiv (nažalost nije i jedini koji smatra da mediji treba isključivo u superlativima da pišu o njihovim karijerama).

Dugo se nije znalo gde je i čime se bavi nakon završetka odlične fudbalske karijere, međutim, Sportski žurnal je došao do informacije da je rešio da se probudi iz „fudbalske hibernacije“ saznanjem da Dragan Džajić ima izuzetan program i plan kako da se u Srbiji unapredi najpopularniji sport i to na svim nivoima.

Verovanto je i činjenica da je njegov zemljak Branislav Nedimović, doskorašnji političar i ministar, takođe u istoj ekipi koja bi trebalo da popuni upražnjene fotelje na mestima potpredsednika u Fudbalskom savezu Srbije, doprinela da zdušno podrži kandidaturu Dragana Džajića.

Ukoliko popularni Džaja 14. marta postane predsednik, Ivanović bi dobio mesto potpredsednika u FSS-u.

U finom bi se društvu našao nekadašnji reprezentativac naše zemlje, s obzirom na to da bi činio kvartet potpredsednika sa poznatim fudbalskim pregaocem Nenadom Bjekovićem, koji bi svoja iskustva prenosio Stefanu Baboviću, ali i nesuđenom kandidatu za čelno mesto Saveza, Branislavu Nedimoviću.

Neće biti mrsko Ivanoviću da bude u istoj ekipi sa onima koji su mu pred Svetsko prvenstvo u Rusiji skinuli kapitensku traku i koji su kumovali da se povuče iz reprezentacije nakon Mundijala 2018.

Jednostavno, ljudski je praštati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari