Ilija Stolica: Igrali smo bolje nego u Nišu, potrebno je malo vremena 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica rekao je večeras da je njegova ekipa protiv TSC-a odigrala bolje nego u Nišu protiv Radničkog i dodao da je crno-belima „potrebno još malo vremena“.

„Falio nam je gol. Čim se završi bez golova, jasno je da nismo bili dovoljno efikasni. Žao mi je, jer mislim da smo odigrali dobru utakmicu, daleko bolje od onoga što je bilo u Nišu. Jasno je da se ekipa podiže, ali kada se ne postigne gol ovako se završi“, rekao je Stolica za TV Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i TSC-a odigrali su večeras 0:0, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Napadač Partizana Rikardo Gomeš, najbolji strelac Super lige iz prošle sezone, gotovo da je bio neprimetan na večerašnjoj utakmici u Humskoj.

„Ne može da padne teren na jednog igrača. Rikardo je imamo specifične pripreme, nije učestovao u kompletnom trenažnom procesu, bio je dugo povređen… On je dobro čuvan, sada svi znaju njegove kvalitete i logično je da treba da očekuje i pomoć drugih igrača“, rekao je Stolica.

Upitan da li dva vezana remija pokazuju da je crno-belima potrebno još vremena da se uigraju ili da su potrebna pojačanja, Stolica je odgovorio: „Potrebno je još malo vremena“.

„Znam da se ovde traže instant stvari, ali potrebno je vreme. Novi je trener, novi igrači, otišlo je mnogo igrača… Bez obzira na sve, na pritiske koji uvek postoje u ovakvom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo“, rekao je Stolica.

Partizan će u narednom kolu gostovati Novom Pazaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari