Ivan Ilić na pragu transfera u francuski Olimpik: Stopama selektora Stojkoviča 1EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Mladi fudbaler Verone trebalo bi da napusti Italiju u poslu vrednom 15.000.000 evra.

Renomirani italijanski fudbalski novinar Fabricio Romano tvrdi da je pitanje trenutka kada će 21-godišnji vezista potpisati zaOlimpik iz Marseja, čiji je drrs nosio i selektor selekcije Srbije, Dragan Stojković.

„Ekskluzivna vest je potvrđena – Olimpik Marsej privodi kraju posao da dovede top talenta iz Verone! Detalji su ovi – potpisaće ugovor do 2028, uz obeštećenje od 15 miliona evra uz opciju za dodatnih dva do tri miliona. U toku su poslednji koraci pre potpisa“, objavio je Italijan, koji inače bez greške otkriva transfere.

Prema njegovim saznanjima Ivan Ilić će se ekipi hrvatskog trenera Igora Tudora pridružiti na leto, tri godine nakon što je stigao uVeronu. Kao bivši Zvezdin supertalentovani klinac, koji je tako prerano prodat Mančester sitiju samo „prošao“ kroz taj engleski klu. Odnosno, pre konačnog rastanka bio na pozajmici u Zemunu i Bredi.

Poput Piksija i ovaj rođeni Nišlija je prvo igrao u Radničkom, a kao i njega karijera je ovog učesnika nedavnog Svetskog prvenstva u Kataru vodila preko „Rajka Mitića“ i Verone. Do marsejskog Olimpika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari