Ivica Kralj: Pozivam Filipovića da podnese ostavku na mesto predsednika Sudijske organizacije

Ostavite komentar


  1. Zato Madjijini vode vec 2-0 u tunelu a ako Vosa pripreti bice 3-0 da se osigura a onda moze regularno do kraja.Evropa ce ostaviti svaciji trag u snegu i bice pokazatelj snage svih.

  2. A glasali ste da Kolubara ispadne.
    Ko s’đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju. Treba fudbal zabraniti, a na stadionima napraviti zatvore.

  3. A mi pozivamo tebe i celu upravu da podnesete ostavke i spasite naš Partizan! Za tebe kao legendu biće uvek mesta i loži, ne brini

  4. Ivice pa oni će dovesti još goreg selektora sudija ,to su ljudi bez morala oni mnogo više mrze Partizan nego što vole klub za koji navijaju.

  5. Ovi mediji koji su već obavestili o završetku prvenstva ,nažalost nemogu da dobiju izveštaj BIA o završetku pobednika lige pobednika EU .

  6. Žali se bre na sastanku GO na Ubu, svi ste tamo, usaglasiti stavove, a ne ovo zamajavanje, kad unapred dogovoreno-naređeno, dosta više prazne priče,

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.