Iza kulisa meča Partizan - Barselona: Poklon za Mirotića, doček za pamćenje Jana Veselog, u publici Vlahović, Pavlović i Milenković 1Foto: STARSPORT

Iako su košarkaši Partizana doživeli su poraz u okviru 31. kola Evrolige od raspoložene Barselone rezultatom 80:89, na tribinama Štark Arene viđeno je dosta poznatih lica, a sama utakmica imala je sjajnu uvertiru.

„Crno-beli“ su uoči susreta spremili poklon za Nikolu Mirotića, zvezdu Blaugrane sa naših prostora, a takođe, topao doček priređen je i bivšem košarkašu Partizana Janu Veselom, koji se srdačno pozdravio sa sportskim direktorom Zoranom Savićem od koga je dobio dres bivšeg kluba.

Navijači Partizana su češkog centra pozdravili su ovacijama, a skandiranjem „O, Jane, vrati se…“ su mu poručili da se vrati tamo gde je načinio prve korake u profesionalnoj karijeri.

Utakmici između Partizana i Barselone prisustvuju i fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Vlahović, Strahinja Pavlović i Nikola Milenković.

Odmah pored terena primećen je i nekadašnji centar Partizana Nikola Peković, a na tribinama je viđen i Sesil Egzum, otac košarkaša Partizana Dantea Egzuma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari