Jan Anderson pohvalio igru Srbije, ali mu je smetala dečja cika i vriska na tribinama 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Selektor Švedske prokomentarisao neobičnu buku na stadionu Crvene zvezde, čije tribine su ove subote bile zatvorene za odrasle navijače.

Neposredno posle 4:1 u Beogradu, Jan Anderson je priznao da je njegova ekipa bila u podređenom položaju u duelu  5. kola fudbalske Lige nacija sa Srbijom. Dan posle priznao je da mu se još nešto pored rezultata nije svidelo u duelu sa Orlovima.

„Ne utiče na nas, navikli smo na publiku, ali je…čudno. Vrlo čudno. To je ta „stroga kazna“ koju vam UEFA izrekne kada vam kaže da morate da igrate bez publike“, bio je sarkastičan do srži selektor Švedske u razgovoru za „Viaplay“ posle utakmice koju su uživo, zbog kazne Evropske fudbalske federacije sa naš Savez, mogli da gledaju samo klinci i klinceze od 7 do 14 godina.

„Čudno, baš čudno… Ali, UEFA će korati sa tim da se pozabavi. Mi ćemo da igramo fudbal“, dodao je ogorčeni selektor Švedske kome nikako nije prijalo što su deca od sedam do 14 godina pravila „vrisku“ celu utakmicu, posebno kada imamo loptu – što je bilo u najvećem delu utakmice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari