Jaramaz u timu protiv Mornara 1Foto: STARSPORT

Dugo su u Partizanu čekali da se Ognjen Jaramaz oporavi od loma prsta šuterske, desne ruke koji je doživeo protiv FMP u Železniku 17. oktobra.

U međuvremenu, Vlado Šćepanović je otpušten; na mesto trenera postavljen je Sašo Filipovski, a crno-beli motivisano dočekuju nastavak takmičarske sezone posle vezanih pobeda u Evrokupu (Uniks, Huventud) i sasvim korektne partije u večitom derbiju, u kojem su imali šut za trijumf.

Već protiv Mornara, u Baru, 5. decembra, crno-beli bi mogli da budu nemerljivo jači za Jaramaza, koji se priključio timskim treninzima.

– Napokon, super je osećaj. Uželeo sam se šutiranja jačom rukom. Počeo sam pomalo i da driblam loptu i radim polaganja. Šutirao sam i prvi put s poludistance. Sve ide kako treba – opisao je Jaramaz prve sate treninga nakon oporavka od preloma.

Povratak takmičarskim utakmicama u mnogome će zavisiti od toga koliko će narednih dana Jaramaz moći da trenira punim kapacitetom.

– U narednom periodu trebalo bi da osetim kontakt, uđem polako u igru ‘pet na pet’ na treningu, pa da vidim kakva je situacija. Osećam se dobro što se tiče rada koji ne zahteva kontakt. Kada budemo videli kakvo je stanje i po pitanju kontakta, onda ću znati da li ću biti spreman za narednu utakmicu. Nadam se da ću biti u timu već za meč protiv Mornara – optimista je Jaramaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari