„Jedva smo hodali na kraju“: Filip Kostić kaže da je selektor čestitao ekipi na datom maksimumu

Ostavite komentar


  1. Јадан, много се уморио, када би тако споро трчао у Јувентусу брзо би тамо завршио каријеру. Иначе све спринтове су Швајцарсци победили.

  2. Kako može fudbaler na početku prvenstava u evropskim ligama da „nema snage“? Svi trče kao ludi 90+ minuta, to je fudbal danas. Da je mesec jul, pa zamor, povrede, zasićenje, ali ovako…

  3. Filipe, ti si uspeo u životu.U gradu iz kog si potekao, u tvom naselju i ulici TI si idol deci i mladima, uzor, od toga da tvoju frizuru traze kod frizera, pa žele da budu sportisti, da žive zdravo, da poštuju porodicu i familiju kao ti. Znam iz prve ruke, komšije smo,sugradjani. Ti si ponos.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.