Jokić na pitanje o reprezentaciji: Prijatelju, to je tek za godinu dana

Ostavite komentar


  1. Ovog više nikad da nisi pozvao, Pešiću! Ostavio je na cedilu naše srebrne košarkaše! Treba na Olimpijadi da idu upravo samo ovi koji su bili na svetskom prvenstvu i to je fer, pa makar i ispali u prvoj fazi! Oni su se za olimpijadu izborili i ovog cmizdravog Jokića ni slučajno da nisi zvao, Pešiću! Treba ga maršnuti za sva vremena!

  2. ajoj što su novinari navalili s pitanjima o reprezentaciji.
    Reprezentacija igra bolje bez Jokića. Da je Jokić bio na SP, reprezentacija nikada ne bi stigla do finala, garantujem. Prošla bi kao Slovenija, koja tvrdoglavo ide sve na Dončića (ili pak on koji privatizuje reprezentaciju), i redovno ispada. Bez Jokića je bolji timski duh, iz prostog razloga što igrači znaju da moraju samo da rešavaju situacije, a ne da gledaju gde je glavna zvezda tima. Da je Jokić igrao, svi bi gledali u njega i statirali. Garantujem da bi Srbija lošije prošla na SP da je Jokić igrao.
    NBA i reprezentativna košarka su dva sveta. NBA dobijaju ekipe gde se sve vrti oko zvezda, a koje pored imaju solidne saigrače, a OI, SP i EP dobijaju reprezentacije koje igraju timski. Dokazano više puta. Jedino EP da je dobila reprezentacija gde se sve vrtelo oko jednog, koliko se ja sećam, je onda kad je Galis s Grčkom osvojio EP. Ali to se igralo u Grčkoj, i pomoć sudija je bila očigledna.
    Tako da Jokiću želim sve najbolje u NBA, i nek i sledećeg leta uživa s konjima.
    Njegova igra je idealna za današnju NBA ali ne i za reprezentativne turnire.

  3. Me treba nam ovaj u reprezentaciji…samo ce da poremeti ove momke koji su izginuli na ovom prvenstvu.Hvala mu na svemu sto je pruzio za reprezentaciju i daleko mu lepa kuca.Ne treba nam!!!

  4. Svaki put isti odgovor. To je tek za godinu dana…
    Skupi mu.a i daj direktan odgovor, hoću ili neću da igram.

  5. Ne treba ga ikada više pitati za dres reprezentacije…. Oni koji su ginuli zaslužuju mesto, ako se neko uprazni….

Ostavite komentar


Sport

Sferopulos: Pokazali smo karakter 9

Sferopulos: Pokazali smo karakter

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle pobede nad Partizanom da je meč bio na vrhunskom nivou i da je njegova ekipa pokazala karakter.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.