Jokić potvrdio da će igrati za reprezentaciju Srbije

Ostavite komentar


  1. Dali se neko seca izjave funkcionera KSS koji je izjavio da Jokic nece igrati …..to je onaj funkcioner koji je ceko Jovicu Stanisic na ajerodrumu kad su ga privremeno pustili iz Sveningena. Secate li se izjave selektora koji pre nikad nikog nije treniro i njegove izjave Pitajte Jokica sto pitate mene sto ne igra A ZNAO JE DA DECKO TREBA DA SE SPREMI ZA SEZONU JEL GA CEKA POTPISIVANJE itd. Secate li se kako je JOKIC vredjan … e Srbijo Srbijo

  2. Znao sam da ce igrati, zapusio je usta svim zlim jezicima, bravo doktore .

  3. I ja kažem, bravo care! Začepio si gubice svim zlim jezicima i dežurnim patriJotskim narikačama. Velika većna ovde, veoma se raduje tvojim „nebeskim“ igrama u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu…! Bravo još jednom!

  4. naivan, nosio sam se mišlju da će ON i ostali iz tima
    okrenuti leđa i lepo reći
    NEĆEMO DA PREDSTAVLJAMO OVAKVU SRBIJU!
    Ovako, čeka vas AV, Mile i ostali satrapi na balkonu,
    jer to je njihov uspeh za istoriju a ne Vaš!

  5. posle onoga što je pričao, danilović bi da ima obraza sada trebao da podnese ostavku.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.