Kako ministar finansija Siniša Mali zamišlja Nacionalni stadion

Bajka sa ružnim početkom

Ostavite komentar


      1. Koja si ti meni botina! Stadion za nepostojecih 60000 ljudi za 5-6 utakmica godisnje?! Ajde prvo nauci da hodas pokretnim stepenicama.

  1. On nema sta da zamislja, zna se ko ce to da odradi…ima u Smrdiji jedan bolestan um koji sve to radi. Koliko ce da kosta? Koliko dva brata budu htela i mogla da klepe sa strane za sebe i glodare oko njih….Sta ce nam taj objekat? Da bi neko uzeo pare za sebe. Kad vec ne mogu od bolnica, skola, infrastrukture, da se dovoljmo „opare“ ajde da se zida nesto komplet bespotrebno. Sto u Surcinu? Mogli su i u Sremskoj Mitrovici ili Novom Pazaru….na isto mu dodje

  2. Pitala BiH one koji znaju , koliki je dug države Srbije po osnovu kredita i kamata po tim kreditna?

    1. Draga moja, ne zna se koliko smo tacno zaduzeni, ali se zna da taj dug nece ni nasi unuci stici da ga otplate. Cilj je da nas po primeru Grcke dovedu di bankrota, a onda sledi, bezanija sa punim koferima.
      Ako ne verujes, pitaj Krkobabica

  3. Kao pocetak neke bajke: “ seo mali na stepeniste i poceo da razmislja kako da utrosi novce koje je selo skupilo…“ Ne znate bajku? Pa kraj bajke je tuzan.

  4. Zbog njegove dece neki ozbiljan doktor bi trebalo bi trebalo da porazgovara da njim I objasni mu da je polovicna licnost,I da I’ma puno Rupa u skolovanju I misljenju..♿

  5. Ne razumem svrhu tog stadiona,mada postoji jedna paralela sa Nemačkom i OI u Berlinu 1936.god.:propaganda,mitologija,populizam,ispiranje mozgova i trošenje tuđih para! Prvo će građani preko budžeta da finansiraju tu glupost,a onda će njihova deca plaćati ulaznice iako su njihovi roditelji uložili svoj novac u izgradnju tog objekta?! Ima li kraja besmislu u Srbiji?

  6. Kako sagraditi nepotreban stadion od 100 miliona i ugraditi se 150 miliona je ekspertiza (a mozda i buduca dr. disertacija) ovog izuzetnog „finansiste“.

  7. Šta uopšte znači floskula “ nacionalni stadijum“ i gde to ima i, ako bude, čemu će da služi!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.