Kardinalne greške arbitara nastavljaju se iz kola u kolo Superlige Srbije

Sudije ukrale šou igračima

Ostavite komentar


  1. Sramota je gledati utakmice našeg prvenstva……..Jednostavno, ne verujem svojim očima kakve nameštaljke se dešavaju! A u sudije idu samo najnemoralniji ljudi! Dokazano!

    1. Postavljanjem srednjoskolca Kokeze, sa dve odigrane utakmice u Brodarcu, te izjava Predsednika ( pogotovu iz 2012. godine) , jasno je da su fudbal, novac i politika na istom zadatku, narodcki rečeno “ dotakli smo dno“.

  2. Rasformirati sudijsku komisiju, angažovati strane sudije (isključivo Mađarska, Bugarska, Rumunija – nikako sa bolesno korumpiranog Ex-Yu prostora), plus uvođenje VAR-a.

    1. Haha, Bugari nisu korumpirani. Bugarski carinici se obogatiše kad smo bili pod sankcijama i kad smo švercovali benzin, isto bi bilo i sada da ih pustimo da nam oni sude.

  3. Nisu to greške, nego odrađen posao za koji si plaćen. Doduše ispod stola, ali je važno da je zadovoljan naručilac.

    1. Danas je samo objektivan i ne naviija za predsednikov projekat iz ljutice bogdana kao sve ostale rezimske nazovi novine…

  4. Dok je Karadžić bio predsednik saveza, Partizanove utakmice su se igrale dok ne pobede. Penali se svirali i izvodili dok ne daju gol. Kad je došao ovaj nesretni Kokeza, ista je situacija, samo se sad Zvezdi deli šakom i kapom. Ostali naručuju, plate, i dobiju uslugu koju hoće

    1. Aha, zato Zvezda ima ukupno vise dosudjenih penala za vreme Toleta Karadzica. Ne moze to da se uporedi sa ovim sto gledamo danas. Titule su se tada osvojili u utakmicama sa Zvezdom koji je Partizan rutinski tada dobijao.

  5. FSS je toliko korumpiran da tu više nema pomoći. Nikakva smenjivanja tipa „sjaši kurta da uzjaše murta“ ne pomažu. Samo strane sudije + VAR mogu fudbalska prvenstva u ovoj jadnoj zemlji učiniti regularnim. Ali Crvenoj Zvezdi se ta ideja neće dopasti jer zna se ko ovde krade. Posle „podli i pokvareni Partizan nešto šizofreno priča“. Trener Napretka je rekao „Mi smo ovde kao neke marionete, ali morate razumeti i mi imamo porodice, osećanja i živimo od fudbala.“.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.