"Držali smo se do gola Brazilaca...": Saša Lukić priznao pad u drugom poluvremenu i poručio "nema predaje" 1foto: Starsport

Vezista reprezentacije Srbije već razmišlja o duelima sa Kamerunom i Švajcarskom, u nastavku borbi u G grupi Mundijala u Kataru.

Orlovi nisu uspeli da pređu sa velikih reči na dela protiv moćnog Brazila, pa su utakmicu završili sa dve lopte u mreži. Uz dva šuta Karioka u okvir gola Vanje Milinkovića-Savića.

“Prvo poluvreme sam igrao jedan na jedan sa Nejmarom… Cela ekipa je bila na dobrom nivou, držali smo linije, imali neke svoje šanse, kao i oni. U drugom poluvremenu smo se držali do gola Brazilaca. Imamo još dve uatkmice i ne predajemo se, idemo dalje“, prvi je utisak defanzivnog igrača sredine terena srpskog tima, Saše Lukića.

U nastavku utakmice Orlovi su imali problem da odgovore na visok presing Brazila.

“Jedna greška nas je omela na početku drugog poluvremena, tada smo pali. Moramo da držimo koncentraciju 90 minuta. Oni su danas bili bolji, mi se sada okrećemo Kamerunu i Švajcarskoj“, ne odustaje vezista Torina od plasmana u drugu fazu Svetskog prvenstva.

Izabranike Dragana Stojkovića sada čekaju dueli sa Kamerunom (28. novembar) i Švajcarskom (2. decembar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari