Kao i posle Makabija, Crvena zvezda obezbedila prenos meča Srbija - Švajcarska odmah nakom duela sa Virtusom u Pioniru 1foto: KK Crvena zvezda

Serija od pet pobeda trebalo bi da bude najbolja moguća pozivnica navijačima Crvene zvezde da u petak ispune halu „Aleksandar Nikolić“ i time pomognu Branku Laziću i saigračima u duelu sa bolonjskim Virtusom (18.00). Odmah nakon meča, pristalice crveno-belih moći će da bodre i fudbalere Srbije.

Naime, identičan scenario onome protiv Makabija u prethodnom kolu Evrolige, biće omogućen navijačima Crvene zvezde koji budu prisustvovali duelu sa Virtusom u 11. rundi.

Odmah potom, biće postavljen veliki video-bim na centru terena hale „Aleksandar Nikolić“ kako bi pristalice Zvezde mogle da isprate odlučujući meč reprezentacije Srbije protiv Švajcarske, za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

“ Petak je još jedan dan kada će pored košarke i fudbal biti u centru pažnje!

Dan kada naša fudbalska reprezentacija igra svoj odlučujući meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv selekcije Švajcarske. Ta utakmica je zakazana za 20 časova.

Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić, KK Crvena zvezda pripremio je video-bim koji će odmah po završetku utakmice biti postavljen kao i prošli put ispred tribina C i D. Kako ne bi propustili ni sekundu fudbala, klub će odmah po završetku košarkaške utakmice uključiti signal iz Katara i na dva semafora iznad partera B i Partera 4.

KK Crvena zvezda je u saradnji sa „Kafeterijom“ i ovoga puta obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje“, navedneo je u saopštenju kluba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari