Portugalci tvrde da Ronaldo nije pretio odlaskom, niti napustio reprezentaciju 1Foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena

Fudbalski savez Portugala (FPF) demantovao je danas navode da je kapiten reprezentacije Kristijano Ronaldo, koji je na utakmici osmine finala Svetskog prvenstva protiv Švajcarske bio zamena, zapretio da će napustiti nacionalni tim.

„Informacija objavljena danas govori da je Kristijano Ronaldo pretio da će napustiti reprezentaciju u razgovoru sa selektorom Fernandom Santošom. FPF ističe da kapiten nacionalnog tima ni u jednom trenutku nije pretio napuštanjem reprezentacije tokom boravka u Kataru“, navodi se u saopštenju.

Ovaj demanti dolazi kao odgovor na članak objavljenom u portugalskom sportskom dnevniku Rekord, koji je danas objavio da je „Kristijano Ronaldo zapretio odlaskom“.

Kako prenosi Rekord, 37-godišnji fudbaler se žestoko posvadjao sa selektorom nakon što je saznao da će meč osmine finala protiv Švajcarske (6:1) početi na klupi, zbog čega je zapretio da će napustiti tim, pre nego što je na kraju promenio odluku.

Tokom utakmice osmine finala protiv Švajcarske, Ronaldo je bio zamena što mu se u dresu reprezentacije desilo prvi put od 2008. godine.

Na teren je ušao u 75. minutu i nije imao velikog uticaja na igru. ;Na kraju meča je kratko pozdravio portugalske navijače i brzo se vratio u svlačionicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari