Kazna ili povreda: Puklo između Piksija i Vlahovića

Ostavite komentar


  1. Mitrović ima velike zasluge za plasman orlova na SP, ali ne može odigrati ceo meč na visokom nivou a Piksi kao da je zaljubljen u njega. Mnogo nerealizovanih šansi od strane Mitrovića a i sebičan je bio protiv Kameruna.

  2. Mlad je Vlahovic bice prilika za njega da igra jos nekoliko prvenstava. Mitrovic mi deluje ozbiljnije, a i stariji je po godinama. Mozda je Vlahovic dzoker karta protiv Svajcarske.

  3. Da nije društvenih mreža mi nebi imali pojma ko je kome „utrčao u šesnaesterac“ i šta je uzrok frke! E moji novinari, u zemlji Srbiji ste našli glumiti objektivno novinarstvo.

  4. Можда Рајковић и Јовић могу да понуде више детаља о физичкој спреми својих саиграча…

  5. Nisam ni fan…fudbala…a jos manje navijac…Ali Piksi ima ocigledne…komplekse superinferiornosti!

  6. Prazni napuhani baloni koji su umislili da su cepelini.To ce svima biti jasno posle Svice.

  7. Mitrović je odigrao svoje i gol protiv Katara dala bi i moja baba daje igrala kavu je loptu mitrović dobio kao na tanjiru a da ne pričam o njegovoj sebičnosti a tadić nije pokazao ništa bio jedan od najgorih.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.