Kikinda: Rukometaši i rukometašice zabeležili pobede tokom vikenda 1Foto: MRK Kikinda Grindeks

U 15. kolu Super B lige rukometaši „Kikinde Grindex“ savladali su domaću „Moravu“ u Velikoj Plani ubedljivim rezultatom 33:21, te su ovom pobedom učvrstili vodeću poziciju na tabeli.

Vodeći strelac za Kikinđane na ovoj utakmici bio je Stanimir Komarek sa devet postignutih golova, dok je gol manje postigao Dušan Ilijin, koji je pored osam postignutih golova briljirao i u defanzivi što mu je na kraju i donelo epitet igrača utakmice.

Rukometaši će posle ove utakmice imati pauzu od petnaest dana pred nastavak prvenstva i duela 16. kola protiv šestoplasirane „Crvenke“ iz Kule.

Tokom vikenda za nama uspešne su bile i naše rukometašice, one su u 14. kolu Super B lige ostvarile pobedu u gostima protiv rukometašica „Zaječara 1949“, takođe ubedljivim rezultatom 26:14.

Milica Petrović je ponela nagradu za igračicu utakmice kao prvi strelac ekipe sa osam postignutih golova, pet golova dala je kapiten ekipe Linea Čočaj, dok su Željana Radaković i Ivana Sivčev po četiri puta bile precizne za ŽORK „Kikindu“.

Rukometašice Kikinde su tako ostale na čelu Super B lige sa 22 osvojena boda, dok će u naredno kolu 19. marta na domaćem terenu dočekati petoplasirani „Radnički“ iz Beograda.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari