KK Partizan i NIS produžili saradnju 1Foto: STARSPORT

Košarkaški klub Partizan i kompanija NIS potpisali su danas ugovor o nastavku saradnje i sponzorstva.

„Za Partizan je ovo značajan dan, jer je NIS godinama generalni sponzor kluba. Bili su tu i kada smo bili u teškom periodu i bez rezultata i pomogli su da ostanemo na košarkaškoj sceni Srbije. Mi se trudimo da na kvalitetan način promovišemo NIS“, rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović posle potpisivanja ugovora.

On je naveo da je veoma zahvalan na poverenju koje mu je ukazano i da će klub dati sve od sebe da na pravi način promoviše NIS.

Dodao je i da bez ovakvih ugovora i sponzorstava, Partizan ne bi bio u mogućnosti da ostvari dobre rezultate na terenu.

„Želim da zahvalim i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je omogućio da potpišemo ovaj ugovor, kao i mnoge druge, jer bez njih ne bismo možda ni imali rezultate koje imamo. Potrudićemo se da opravdamo poverenje“, rekao je Mijailović.

Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev rekao je da je vrlo ponosan na saradnju sa beogradskim klubom.

„Mislim da je kraj godine dobar trenutak da produžimo našu saradnju sa Partizanom. Videli smo da je tokom proteklih godina klub pokazao sjajne reuzltate i ponosni smo na našu saradnju. Uveren sam da će sledeće godine ti rezultati biti još bolji i da će klub ovu sezonu završiti u odličnoj formi“, rekao je Tjurdenjev.

Posle potpisivanja sporazuma košarkaši Partizana pridružili su se akciji Kluba volontera NIS i učestvovali u pripremi novogodišnjih poklona sa decu bez roditeljskog staranja u domovima u Nišu, Subotici, Kruševcu, Negotinu, Pančevu i Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari