"Ko je sastavljao delegaciju FSS i koliko je koštao njen boravak u Kataru?!": Član IO, Novica Tončev, traži detaljan izveštaj posle Mundijala 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Jedan od čelnika Fudbalskog saveza Srbije predlaže da se otvori tema koja nedeljama intrigira domaću fudbalsku čaršiju.

Za utorak, 27. decembar, zakazana je sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj bi trebalo da bude razmatran izveštaj selektora A tima, Dragana Stojkovića, o nastupu Orlova na Svetskom prvenstvu; pretreseni predlozi dobitnika Zlatne lopte FSS za 2022. godinu, usvojene odluke o nekim tekućim stvarima…

Međutim, Novica Tončev ima drugačiju ideju, pa je u svojstvu člana fudbalske rukovodstva Srbije predložio da se na tom sastanku otvori i jedna potencijalno škakljiva tema. Do Srbije su nedeljema stizale brojne glasine o brojnom prisustvu ljudi van sveta sporta na Svetskom prvenstvu i to u taboru ekspedicije FSS.

Do skora suspendovanog fudbalskog radnika, koji je „odležao“ devet meseci zabrane vršenja bilo kakvih fudbalskih poslova zbog nedozvoljenog ulaska u sudijsku svlačionicu u poluvremenu jedne utakmice Radnika, zanima ko je i po kom kriterijumu izabrao one koji će biti u blizini Orlova na takmičenju.

Kao i to koliki je konačan ceh njihovog puta i smeštaja u Kataru, ko, kako i zbog čega im je dodeljivao novčane nagrade… I zašto je u celom tom procesu zaobiđen Izvršni odbor, kao kolektivni organ kroz čije „ruke“ bi i takve stvari, tvrdi, morale da prođu. Sa dozvolom ili bez nje.

Čeka se reakcija ostatka IO FSS, s kojom je nesuđeni kandidat za naslednika bivšeg predsednika FSS Slaviše Kokeze inače već duže na „ratnoj nozi“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari