Ilija Petković: Kod Tita nije bilo hoću-neću

Bivši fudbaler, trener, selektor

Ostavite komentar


  1. Kod Tita nije bilo laznih diploma i nije ga odlikovao Patrijarh 😉

        1. Nirvana us save postovanje snare life day he Amerika predvidela day center broke umrlih ako.se budu pridrzavali mera bit I izmedju 100 I 240 HILJADA MRTVIH.!
          a ako se me busy pridrzala mera preko 2 miliona.I sta na to James drags Mirjana.

    1. Titu se verovalo. Zasto se danasnjim politicarima ne veruje, trebalo bi da se pitaju oni sami.

  2. Sve vreme nije bilo hoću neću već moraš i tako.Otimaj bogatima deli sirotinji,učlani sve u kolhoz da sve propadne,dja na Ruse,dja na Ameriku,šelji ljude napolje,umesto ekonomske politike sve vreme politička ekonomija,partijska mašina i na kraju,Jugoslavija je postojala da bi Hrvati oprali istoriju,Slovenci dobili državu,Albanci oteli Kosovo i Metohiju……Da je bilo više neću rastali bi se kao ljudi a ne ratom i krvlju.Teško da bi selektor mogao da vodi svog sina kao člana reprezentacije,samovoljno.Eto vidiš hoću da neću i hoću da hoću a ne da me vode Titovi zvrndovi pokupljeni po ličkim vrletima rušili crkvu da naprave most…

  3. Uporedjuje karantin fudbalera i ovaj karantin, to je kao sto bi se poredile babe i zabe , toliko o ovm komentaru bivseg fudbalera. Komentarisi samo ako je tema fudbal..

      1. Pa, mi smo ex YU region, ne može nam reper biti Čerčil ili Ruzvelt, nego Tito. Nekom je reper Staljin, nekom De Gol, nekom Tupak a nama Broz. I mogu ti reći, tada smo, kakvi takvi, bili ozbiljna država, sa svim prerogativima države, a sada smo „region“, polukolonija kojoj velike sile kroje vladu i prioritete.

  4. kod tita nije cela zemlja bila u krantinu.i oni koji su bili primali su plate.ima nas mnogokoji smo ostali bez posla i sada pokusavamoda se snadjemo.ti imas lepu penziju pa mozes.ko ce meni da donese platu ako sedim kuci a imam zenu i decu.

  5. Kod Tita je bilo toliko dobro da su mnogi uključujući i Petkovića otišli iz zemlje da tamo daleko nađu posao. Neki su se vratili u Jugoslaviju, a pametni su ostali tamo.

    1. Uzalud tragate za boljim zivotom kroz drustveno politicki sistem i razne politicare put za bolji zivot je u vama u vasim razmisljanjima ,pitanje za ,,spin doktora,, ako tako kategorises Tita je li si se nekada upitao zasto je na njegovom ispracaju bilo 124 predsednika ,kraljeva i orinceva raznih drzava ,e sad neznaju oni nista a mozda je i to bila medjunarodna zavera jedino ,,spin doktor ,, je pravi

  6. Najbolje da ovaj fudbaler iskoristi svoje veliko znanje za odbranu doktorata na sega-megatrendu. Tema “ Vucic ili Tito“. Ranije Toma a sada AV su veoma srecni kada ih neko uporedi sa Titom.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.