Koroman: Saslušali me zbog izjava o blatu srpskog fudbala

Granična policija Srbije zaustavila bivšeg fudbalera Crvene zvezde u Malom Zvorniku, a potom ga UBPOK priveo u Beograd

Ostavite komentar


  1. Bjelogrlic, Vidic, Sablic, Kovacevic, Velikic, Dragojevic, Kojo, Vujosevic, Markovic, Tatalovic, Georgijev, Koroman i mnogi drugi znani i neznani prosli su kroz SNS blacenje i ugrozavanje njihovih poslova i zdravlja. EU podrzava progon ljudi nezabelezen na ovim prostorima od 1948.

    1. Ako Korona ima dokaze za svoje tvrdnje odmah treba da ih dostavi tužilaštvu. Ako nema dokaze pod hitno u ćorku!

  2. E ti si stvarno velika faca pa te se neko uplasio da ti nude funkciju Nije problem sta si rekao nego da pokrepis svoja saznanja ne da se vadis da si priveden sto si prozvao Vucica.

    1. Pa to i jeste problem sto on nije nikakva velika faca. Poceli su da privode skoro pa obicne ljude kad ukazu na lopovluk i korupciju. Ovakav nivo jednoumlja i strahovlade nismo imali u poslednjih 60 godina.

  3. Ništa on nezna, zna ko će biti prvak, to svako u Srbiji zna unapred, ali mi u Surdulici znamo unapred rezultate utakmica, pa čak i koliki će biti na poluvreme.

  4. Ustav garantuje pravo na sopstveno mišljenje i iznošenje stavova u javnosti. To se odnosi i na politički vrh. AV po ko zna koji put krši Ustav.

  5. Koromane uz tebe su svi zdravoga uma ljudi. Udba pokusava da se vrati. Devedesetih je vrsila likvidacije poznatih i priznatih u vaskolikog srpstva ljudi. I ovog puta narod Srbije ce pobediti mafiju. Zivela slobodna Srbija.

  6. Kad ce da privedu onog sto gostuje kod NATOvaca Trampa, Makrona, Merkelove? Samo da podsetim, NATO nas je bombardovao i oteo kosovo i Metohiju. Znaci, policija radi za njega, dakle, za NATO.

  7. Treba prvo zaista utvrditi da li ima blata , a sigurno da ga ima samo se ne zna u kojoj kolicini , ako ga ima previse jednostavno ocistiti, nije tesko da samo tako ce Srbija da PROCVETA . Sta je tesko oterati one koji su blato , zakoni su tu ako ne postoji u sudsv onaj ko zeli da cisti blato ma ODAKLE DA JE, MA IZ KOJE STRANKE DA JE, ocititi i tu i to blato.
    Da bi se dokazalo blato mora da se radi (policija) ona jos ne shvata koliko treba rada bas od strane nje da bi tuzilac imao sve pred sobom , a ja verujem , hocu da verujem, da ko god je na vlasti hoce da ga ocisti jer je to njima u interesu .

    1. Misliš na način da čoveka sa poternice koji se krio u inostranstvu vratiš u Srbiju i postaviš za direktora C. Zvezde?

  8. Prema zakonu tužilaštvo je u obavezi da kada putem javnog pogovaranja (a davanje izjava putem medija je javno pogovaranje) dođe do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo uputi zahtev policiji da navode proveri i dostavi im izveštaj. Tako je urađeno i ovog puta. Gospodine Koroman ako imate konkretnih saznanja o tome ste trebali govoriti u policiji kada su vas priveli (zašto su vas priveli a ne pozuvali to oni znaju) a ne da se prepucavate po novinama i pričate kako se na vas vrši pritisak ili nedaj Bože kako vam se preti ili vas ucenjuju. Pretpostavljam da ste kao ozbiljan čovek pre davanja izjava po novinama o svemu dobro razmislili a prvo o tome kakvim dokazima raspolažete. Svima nama su dešavanja u našem fudbalu u najmanju ruku čudna, ali bez dokaza nešto tvrditi je neozbiljno. Nadam se da ste dokaze predočili policiji.Kao prvo mislim da ste trebali govoriti o utakmici Smederevo Kabel (ko je upućen zna zašto baš o ovoj utakmici).

    1. Prema zakonu tužilaštvo je u obavezi da kada putem javnog pogovaranja (a davanje izjava putem medija je javno pogovaranje) dođe do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo uputi zahtev policiji da navode proveri i dostavi im izveštaj. Konkretno mislim na optušbe Vučića i SNS da je Đilas ukrao 619 mil.
      Ako imaju konkretnih saznanja o tome stu trebali govoriti u policiji! Da li se slažete Dule?

    2. @dule: sve ste u pravu, samo mi nije jasno zašto se ovako prostački policija ponaša i maltretira čoveka radi davanja izjave?! Kao da su ga uhvatili sa pola kila droge ili dva ručna bacača u kolima? Ali zato onoga što je polomio ruke čoveku u N Sadu policija nije ni primetila desetak dana iza incidenta? I još davali izjave kojima su lagali javnost? Što tako ne privedu nekog načelnika policije da da izjavu?

      1. Ne znam tu sam se i ogradio u komentaru. Jedan od razloga može biti npr. i to da Koroman nema adresu prijavljenu u Srbiji na koju bi mu uputili poziv pošto vidim da je po dete došao iz R Srpske i tamo ga i vodio. U tom slučaju ponašanje nikako ne može biti prostačko već je opravdano. Drugo ja ovde govorim o ovom slučaju i svaki slučaj je priča za sebe tako da nije dobro upoređivati ih.

  9. Nisu njega privodili što je pričao kontra sns i predsednika, već zato što je pričao kontra zvezde.

    to se u ovom društvu ne može.

    zar ne vrli istraživački novinari?

  10. E kako sad tužilaštvo radi a korupciju i kriminal kad treba tu su miševi. Samo znači da je u pravu Koroman, shvatiće narod šta znači „za našu decu“ a to što se oca maltretira namerno na granici pa kao tobož kombi, pobeći će negde, pred detetom da ima traume doživotno… Ognjen nije krimos već izdanak, ambasador. Jadni moj pajacu na vlasti.

  11. Gospodin Koroman je kazao javno ono šta mnogi misle tajno, ali se zaleteo jer bez dokaza podpada pod sudsku instancu. Nego drugo je nešto u pitanju. Evo jutros se već pojavio na Novoj S u direktnom uključenju, a spikerka je obnarodovala da su mu podršku pružili predstavnici kupus opozicije, što implicitno govori da je nađena još jedna figura na našem nebu koju će podržati i sipati malo goriva u njegov auto. Gospodin Koroman je baš zbog tih svojih prica otišao iz Srbije i legitimno pravo države da kada je postao dostupan da ga privede i da to ispriča nadležnom sudu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.