Kada i gde možete da gledate utakmicu Armanija i Crvene zvezde u Evroligi? 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nadala se Crvena zvezda da će na meču s Asvelom, jednim od najslabijih, postići treću uzastopnu pobedu u košarkaškoj Evroligi, ali je u Milano na sledeću utakmicu otišla da vida rane zbog poraza u Vilerbanu pokraj Liona.

Da je, kojim slučajem, savladan francuski tim, a ne što je crveno-belima dao najviše poena ove sezone (100:91), rivali na Apeninima bi bili poravnati na tabeli sa po devet pobeda i 11 poraza, ali ovako beogradski tim ima skor 8-12.

Kad su se sreli u „Štark areni“, Etore Mesina je u svemu taktički nadigrao Joanis Sferopulosa: gostin su ubedljivo pobedili sa 93:71.

Armani igra treću utakmicu uzastopce kod kuće, a u prethodnih šest pet ih je bilo pred domaćom publikom, a na strani samo protiv Olimpijakosa (79:74 za crveno-bele iz Pireja).

U tom domaćem nizu pobedu je iz Milana odneo samo Panatinaikos (76:68).

U dve prošle utakmice savladan je Bajern (76:62) pa Alba (82:76).

Sve te duele Armani je odigrao bez svoje najveće zvezde Nikole Mirotića, koji odsustvuje već više od mesec zbog povrede.

Pažnju će svakako privući Šabaz Nejpir, američki plejmejker koji se nedavno vratio u Milano pošto je raskinuo ugovor s Crvenom zvezdom zbog razočaravajućeg učinka.

Da li će i Grk kao velikani iz njegove domovine pomrsiti račune Mesini, gledajte večeras od 20.30 časova.

Prenos meča je na Sport Klubu 1.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari