Real ponovo koban za Partizan, crno-beli stali u finišu treće četvrtine 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Partizana izgubili su u “Areni” od Reala rezultatom 88:76 (13:13, 20:18, 33:23, 22:22) u utakmici 31. kola Evrolige.

Meč je rezultatski prelomljen u finišu treće i početkom poslednje četvrtine, kada su gosti najviše zahvaljujući Hezonji i Kampacu došli prvi put do dvocifrene prednosti i serijom od 16-0 stekli 14 poena viška (68:54).

Najefikasniji u timu iz Beograda bio je Kaminski sa 19 poena, Naneli je dodao 12, a Avramović deset poena.

U ekipi Reala Hezonja je ubacio 22 poena, a Kozer je dodao deset.

Crno-beli sada imaju skor od 14 pobeda i 17 poraza i u preostala tri kola ligaškog dela takmičenja vodiće veliku borbu za deseto mesto, koje vodi u plej-in.

U meču koji su obeležile odlične odbrane, narošito u prvoj četvrtini, sve do 27. minuta igralo se koš za koš, najveću razliku koju je jedan od timova uspeo da napravi bila je pet poena.

Ipak, tri minuta pre kraja trećeg perioda crno-beli su potpuno stali, a gosti zahvaljujući poenima i asistencijama Kampaca i trojkama Hezonje u tom periodu napravili seriju 16-0 i početkom poslednje četvrtine došli do 14 poena prednosti.

Minut kasnije Real je imao i 17 poena viška i meč je rezultatski bio rešen, uprkos tome što su crno-beli uspeli da povrate igru u napadu do kraja utakmice.

U narednoj, 32. rundi Evrolige ekipa Željka Obradovića dočekuje Olimpijakos, a ovaj meč je na programu u četvrtak 28. marta (20.30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari