Nikola Mirotić izjavio da se ne kaje što je letos nije prešao u Partizan: Bog mi je pokazao pravi put 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nikola Mirotić, košarkaš Armanija, izjavio je da se ne kaje što je letos izabrao da nastavi karijeru u klubu iz Milana.

Nakon što je otišao iz Barselone pominjao se dolazak u Partizan, ali je posle velikog preokreta završio u Italiji.

Sa Olimpijom se nalazi na deobi desetog mesta i baš će se, između ostalih, protiv crno-belih boriti za mesto koje vodi u plej-in, izjavio za litvanski Basketnews.

„Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem“, rekao je Nikola Mirotić.

Uporedio je Armani sa njegovim bivšim timom iz Katalonije.

„Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos svojim godinama nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizaciji“, zaključio je Mirotić.

Iskusni košarkaš je jedan od najboljih poentera u Evroligi i ove sezone sa 17,2 u proseku.

Njegovom timu predstoje dueli sa Virtusom i Makabijem u kom imaju imperativ pobede, ali će i druge ekipe svojim rezultatima morati da im pomognu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari