Košarkaši Srbije izgubili od Italije, ne idu na Olimpijadu

“Orlovi” poraženi od Italije u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre – 95:102

Ostavite komentar


  1. Još juče smo se radovali zbog debakla Hrvatske – danas zadesilo i nas!

  2. Karma je čudo, Sad se vidi koliko je Jokić u pravu. Trulež u državi se prenela i a sport. Igranke Kokeza nije u fudbalu, ponižavanja Bana Ivanović, sad i košarka, Vasa Micić na klupi i ovaj debakl govore o trulež koja polako izjeda sve dobro što smo imali.

  3. Pravi sport je produzetak decje igre. Ucesnici u igri prevashodno uzivaju a radost pobede jednog bi trebalo da dele svi ucesnici u igri ukljucujuci i posmatrace.
    To bi trebalo da bude tako dok se ne umesa novac. A kada se umesa novac onda rezultat postaje vazniji od igre i igra postaje rat u kome pobednik dobija slavu i novac a porazeni bude ponizen i omrazen.
    Iako sam bivsi amaterski sportista sve mi je teze da kao posmatrac dozivim zadovoljstvo igre u sportu koji posmatram. Sve manje primecujem medjusobno postovanje protivnika, dzentlmenstvo a sve vise rat do istrebljenja i na terenu i na tribinama.
    Uzivam u atletskim i gimnastickim nadmetanjima gde takmicari daju podrsku jedni drugima i aplaudiraju ucesnicima u igri na prikazanim vestinama. A ucesnici u igri ne kaklulisu, vec iskreno daju sve od sebe da bi pokazali svima sta mogu i umeju.
    Nadam se da ce se i ostali sportisti ukljucujuci tu i nase kosarkase, fudbalere i ostale podsetiti ovoga i vratiti izvornom sportu. Tada cemo ih pozdraviti i voleti bez obzira na rezultate koje budu postizali jer ce njihova iskonska igra u kojoj uzivaju doneti i nama zadovoljstvo.

  4. Ko bi juce pobedio italijane sa raspucanim trojkasima.Ako bi im se suprostavio Tim sa istim ucinkom u trojkama,tada ovaj sport gubi svoju draz.Gledati takvu utakmicu,mogu uporediti sa kuglaskim takmicenjem gde takmicari sa jednim hitcem obaraju sve kegle.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.