Koškanje Lesora i Petruševa je blaga stvar u odnosu na opasne tuče u domaćoj košarci: Zbog jedne je čak reagovalo i tužilaštvo po službenoj dužnosti (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Drugim rečima, na svakoj utakmici gde je Partizan gubio su napravljeni incidenti, tuče i povlačila se njihova ekipa sa terena. Vrlo čudno.

  2. Neverovatno je kolika je istrašćenost u sportskoj redakciji Danas kad je reč o Partizanu… Kao kad Informeri pišu o Faraonu. Pozz za moderatora, znam da nećeš odobriti, spomenuo sam Klub-Koji-Se-Ne-Sme-Kritikovati!

  3. Udario ga je,a retki kao vi kazu odgurnuo.Treba da verujemo vama ili svojim ocima ?

  4. Pa valjda se, pametnjakoviću, postavlja pitanje što tada nisu pozivani, a ne sada. Uostalom, postoji zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama koji to reguliše. Umesto da se tekst osvrne na to, on navodi primere kako se rešavalo kao pravilnik za postupanje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.