Kristijano Ronaldo se izvinio navijaču kojem je razbio telefon po završetku utakmice na „Gudison Parku“ (VIDEO) 1Kristijano Ronaldo Foto: EPA-EFE

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo izvinio se zato što je razbio telefon jednog navijača po završetku utakmice u kojoj je njegov tim izgubio od Evertona (1:0).

Incident se dogodio na ulasku u tunel koji vodi ka svlačionicama, a snimak na kojem se vidi kako Portugalac baca telefon na beton pojavio se na društvenim mrežama.

„Nikada nije lako nositi se sa emocijama u teškim trenucima kao što je ovaj sa kojim se suočavamo“, napisao je Kristijano Ronaldo, čiji tim je ovim porazom umanjio šanse da će se kvalifikovati za Ligu šampiona.

„Ipak, uvek moramo da poštujemo, da budemo strpljivi i da budemo primer mladima koji vole ovu lepu igru“, dodao je Portugalac.

 


 

„Želeo bih da se izvinim zbog svog ispada i, ako je moguće, želeo bih da pozovem ovog navijača da pogleda utakmicu na „Old Trafordu“ u znak fer-pleja i sportskog duha“, napisao je fudbaler Mančester junajteda na svom Instagram nalogu.

Mančester junajted je saopštio da je klub „svestan incidenta posle utakmice sa Evertonom i da će sarađivati sa policijskom istragom“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari